Barceló Real Estate
Barceló Real Estate
NYE BUILD COSTA CÁLIDA

NYE BUILD COSTA CÁLIDA

Barceló Real Estate
Egenskaper
Mer enn 20 år i Real Estate

Siste Nyheter

Eiendom til salgs i Los Montesinos


Documentatie moet worden verstrekt door de verkoper aan de koper om de verkoop te formaliseren

Er zijn een aantal documenten die door de verkoper op het moment geformaliseerd de aankoop van een woning moet worden verstrekt.

Om een huis te kopen met alle waarborgen is het noodzakelijk dat de koper wordt geïnformeerd en goed adviseren alvorens een beslissing en de ondertekening van een document, en aan de wettelijke garanties verstrekt door de Spaanse wetgeving te gebruiken.

Voor volledige gemoedsrust van de koper, moet ervoor zorgen dat de verkoper geeft de volgende documentatie:

eenvoudige noot.

Als een zaak van de rechtszekerheid moet je eerst weten wat is de stand van de lading en de eigendom van een onroerend goed, en dit moet een eenvoudige nota van het Kadaster toe te passen.

Als het pand heeft een hypotheek, moet de bank van de verkoper een certificaat van de uitstaande schuld te geven, om dit bedrag voor de economische intrekking daarvan, alsmede een bedrag voor de financiering van aftrekken management.

Energie prestatie certificaat.

De verkoper moet een verklaring van de energie-efficiëntie die nodig is om de woning te koop aan te hebben.

Documentatie voor het schrijven.

Met het oog op de ondertekening op Notariële te bereiden, moet worden verstrekt vóór de titel, die onder meer de beschrijving daarvan wordt gereflecteerd, de bevoegdheden indien aanwezig, de laatste IBI (onroerende voorheffing) betaald en DNI of NIE van alle partijen en BTW, statuten en een certificaat van de economische eigendom in het geval van een bedrijf.

Communautair certificaat buurman en ontvangsten van de leveringen.

De dag van de ondertekening, die ook zal zorgen voor de communautaire certificaat stroom op betalingen en verdelingen zijn.

Het is ook handig om kopieën van recente facturen die het onroerend goed ter beschikking van de verandering van de eigenaar te vergemakkelijken zullen ze de koper ervoor na de verkoop levert bieden.

Barceló Real Estate, alle soorten huizen te koop in Los Montesinos en andere gebieden van de Costa Blanca.

Het kopen van een villa of andere eigendommen aan de Costa Blanca of Orihuela Costa is zeer eenvoudig met Barceló Real Estate. Wij zijn gespecialiseerd in de buitenlandse klanten, omdat we precies weten wat hun wensen en behoeften zijn.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw gebouw huisvesting, plan of turnkey in Barceló Real Estate bieden wij een catalogus met een breed scala aan eigenschappen die we zijn ervan overtuigd dat u vindt dat u zoekt....


AIP     AEGAI