【Eiendom til salgs i Costa Blanca】
Egenskaper

Eiendom til salgs i Costa Blanca


Den spanske Costa Blanca har uovertruffen og storslåtte egenskaper som er ideelle for å leve på en sunn og avslappet måte. Hvis du er blant de mange innbyggerne i Nord- og Sentral-Europa som hvert år velger å flytte sin bolig til Spania, kontakt oss og vi vil tilby deg eiendommen til salgs i Costa Blanca som du alltid har ønsket.

Hvis du vil komme vekk fra kulde for å nyte solfylte vinter uten nedbør, så venter vi på deg på Costa Blanca.

Dette ideelle klimaet er veldig passende for å utføre dine favorittutendørsaktiviteter. Kan du forestille deg at vinteren slapper av i en hengekøye i solen mens du lytter til havets bølger?

Hvis du liker sport og foretrekker mer aktivitet, kan du tilbringe vinteren i vakre sykkelruter, oppdage vakre middelhavslandskap.

På Costa Blanca har du ekstraordinære naturparker hvor du kan lære om flora og fauna av sted, innsjøer, elver, furuskog, etc.

Ikke gi opp å gå gatene lyse og glade om morgenen på gatemarkedet, hvor du kan kjøpe landbruksprodukter som er nyskapet i de nærliggende hagene, noe som vil hjelpe deg med å spise sunt.

Vi har eiendommen til salgs i Costa Blanca som du alltid har ønsket

Hvis du ønsker å kjøpe en eiendom til salgs i Costa Blanca, foreslår vi at du kontakter oss.

Vår lange erfaring og profesjonalitet i eiendomsbransjen legger vi til tjeneste for å finne eiendommen til salgs i Costa Blanca som du alltid har ønsket.

Etter et første intervju hvor vi skal etablere de essensielle egenskapene du krever fra ditt nye hjem, vil vi gjøre et studert utvalg av egenskaper som passer din profil.

Vi vil sende dem ledsaget av et stort fotogalleri og en liten forklaring på hovedtrekkene.

Ikke nøl med å stille oss de spørsmålene som stilles til deg. Vi har et profesjonelt og høyt kvalifisert team som vil gjerne løse alle dine spørsmål.

Vi har et bredt utvalg av eiendommer til salgs på den spanske Costa Blanca. Vi tilbyr deg nye boliger eller videresalg.

Vi har en avdeling for konstruksjoner og reformer som vi legger til tjeneste, uten noen form for engasjement, i tilfelle du trenger å utføre noen form for rehabilitering i ditt nye hjem.

Vi tilbyr deg eiendommen til salgs i Costa Blanca som passer best for dine interesser

Vi anbefaler deg å bli informert av vårt ekspertteam. Vi ønsker at du skal kjøpe eiendommen til salgs i Costa Blanca som passer best for dine interesser.

Stol på vår lange erfaring, over tyve år, i eiendomsbransjen. Hvis du vil vite mer om oss, kan du følge oss på Instagram og Facebook.

En annen tjeneste som vi tilbyr til våre kunder er vedlikehold av huset, hagen eller bassenget. Hvis du bruker lange perioder fra hjemmet eller bare ikke har lyst til å gjøre det, har vi et vedlikeholdsteam som skal ta vare på disse oppgavene.

Alle våre tjenester er rettet mot å gjøre kjøpet av ditt nye hjem i Spania en behagelig og rask prosess.

Hvis du ønsker å kontakte oss, fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@barcelorealestate.com

Vi vil gjerne motta deg på våre kontorer lokalisert på:

  • HOVEDKONTOR:

C / Adelfas, 3 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 965 725 475

  • SALGSKONTOR:

Avda. De las Naciones, 1 - 03170 Ciudad Quesada - Rojales (Alicante)

Tno.: (+34) 966 114 152

  • ORIHUELA COSTA:

Calle Niágara, 56 - L-23, 03189 - Res. Las Ocas - Orihuela Costa (Alicante)

Tno.: (+34) 96 636 74 14

AIP     AEGAI