Barceló Real Estate
Barceló Real Estate
NYE BUILD COSTA CÁLIDA

NYE BUILD COSTA CÁLIDA

Barceló Real Estate
Egenskaper
Mer enn 20 år i Real Estate

Siste Nyheter

Eiendom i Quesada


De Valenciaanse Gemeenschap, de Canarische Eilanden en de Balearen zijn de regio's van Spanje waar meer huisvesting door buitenlanders wordt gekocht

Het vierde kwartaal (25,5%) van de woningen die tussen april en juni van dit jaar in de Valenciaanse Gemeenschap worden verkocht, zijn nu eigendom van niet-Spaanse burgers.

In het tweede kwartaal van dit jaar hebben buitenlanders 13.06% van het totale landgoed verkocht. In absolute aantallen hebben buitenlanders 16.240 woningen gekocht, volgens de gegevens van de register van vastgoedregisters (ERI) van de Vereniging van Vastgoedregistratie.

De buitenlandse vraag blijft op een niveau gelijk aan vorig jaar, aldus het bureau van de griffier. Het aantal verkopen is echter toegenomen, wat vertaalt in meer woningen verkocht aan buitenlanders.

De Britse koper, meerderheid.

Diegenen die in het Verenigd Koninkrijk zijn geboren staan weer als de internationale kopers die meer huizen kopen in Spaans grondgebied. Bijna 2% van de totale transacties die in het tweede kwartaal van dit jaar werden uitgevoerd, werden door Britse burgers gemaakt, waardoor een aankoopgetal boven 2.300 woningen leidde.

Het Britse burgerschap stond voor 14,9% van de aankopen van buitenlandse onderdanen tussen april en juni 2017, een percentage dat de dalende trend die twee jaar daalde, omkwam. In feite zwaaide de aankoop van onroerend goed door burgers van het Verenigd Koninkrijk in het eerste kwartaal van dit jaar historisch laagtepunten door minder dan 14,5% van de totale buitenlandse kopers te plaatsen.

Onroerend goed Barceló, onroerend goed in Quesada, Rojales.

Als u op zoek bent naar onroerend goed, nieuw of tweedehands, in de Costa Blanca of Costa Cálida, in steden zoals Ciudad Quesada, Torrevieja, Guardamar del Segura of Santa Pola, kijk dan in onze onroerend goedcatalogus. Barceló Real Estate maakt deel uit van de Barceló Group, een onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector.

Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bellen, ons een email sturen, het formulier invullen op onze website of stoppen bij onze kantoren in Ciudad Quesada....


AIP     AEGAI