Eiendom i Orihuela Costa
Egenskaper
Begynne / Nyheter / Eiendom i Orihuela Costa

Nyheter Eiendom i Orihuela Costa

Eiendom i Orihuela Costa

Nytt eiendomsmeglingskontor i Orihuela Costa

Barceló Real Estate har lykke til. Vårt firma vil åpne et nytt eiendomsmeglingskontor i Orihuela Costa neste fredag 10. november. Med dette er det allerede tre kontorer som vi legger til rådighet for den fremtidige eieren.

Dette faktum har vært mulig takket være den tilliten våre kunder har satt i vårt firma. Derfor, fra Barceló Real Estate ønsker vi å takke dem alle for å ha tenkt på eiendomsmegling for å oppfylle sine drømmer.

Vår eiendomsmegling i Orihuela Costa inviterer deg til innvielsen av sitt nye kontor

Vår eiendomsmegler i Orihuela Costa inviterer deg til innvielsen av vårt nye kontor neste fredag 10. november. Vi ønsker å vite meningen med de som er interessert i å delta i åpningen. Gjør deg kjent med dette.

For våre kunder, som for de som ønsker å møte oss personlig, har vi forberedt best mulig catering. Vår hensikt er at du kommer til å se vårt nye kontor, samtidig som vi likte en flott kveld.

For å delta på innvielsen av vårt nye kontor i Orihuela Costa, må du bekrefte din tidligere assistanse via e-post til info@barcelorealestate.com med personlig bekreftelse og personlig informasjon (navn, etternavn og ID).

Hvor er det nye eiendomsmeglingskontoret i Orihuela Costa?

Vårt nye eiendomsmeglingskontor i Orihuela Costa ligger på Calle Niagara, 56 L-23, Res. Las Ocas.. Har du spørsmål om åpningen eller noe annet, gir vi deg vårt nye telefonnummer for å stille spørsmål til deg: +34 96 636 74 14

På samme måte, hvis du vil besøke våre andre kontorer, venter vi på deg i C / Adelfas, 3 (hovedkontor) og Avda. De las Naciones, 1 (salgskontor). Begge er også plassert i Ciudad Quesada-Rojales.

(+34) 965 725 475 Hovedkontor

(+34) 966 114 152 Salgskontor

Også, hvis du foretrekker å skrive noen spørsmål via post, kan du gjøre det til e-posten som er nevnt ovenfor (info@barcelorealestate.com). Våre fagfolk vil svare deg på kortest mulig tid. Vi vil være glade

Vi venter på deg i vårt nye eiendomsmeglingskontor i Orihuela Costa

Husk at neste fredag 10. november har du en avtale med vårt nye eiendomsmeglingskontor i Orihuela Costa. Besøk det, nyt en god stund og gi oss din mening om det.

Vi venter på deg med åpne armer, og vi er sikre på at du ikke vil angre på å ha kommet for å oppdage vårt nye kontor.


8 Nov 2017

Egenskaper

AIP     AEGAI