​Önsker du deg en eiendom i Torrevieja.(Alicante)
Egenskaper
Begynne / Nyheter / ​Önsker du deg en eiendom i Torrevieja.(Alicante)

Nyheter ​Önsker du deg en eiendom i Torrevieja.(Alicante)

​Önsker du deg en eiendom i Torrevieja.(Alicante)

Bildegalleri

Önsker du deg en eiendom i Torrevieja.(Alicante)

Barcelo real estate har mange eiendommer / leiligheter i Torrevieja til Costa Blanca sör for salg. Vi kan tilby deg /dere som önsker bruktboliger eller nybyggde boliger . Vi har alt hva de måtte önske deg!.

Hvis du ønsker å nyte et mildt klima året rundt og i nærheten av Middelhavet, ikke nøl med å besøke våre eiendommer . Du vil finne et stort utvalg av brukte leiligheter/ eiendommer i Torrevieja og Costa Blanca området klare til å kjøpes til en god pris!.
Det er fortsatt kjöperens marked her fortsatt i Spania, alle statistikker tilsier at prisene vil stige på eiendom .Og i den sammenheng gjennom en proffesjonell eiendomsmegler her i Spania gir det tilgang til flere eiendommer til ett lavt prisnivå. Faktisk starter vårt utvalg av leiligheter for salg i Torrevieja på bare € 43,900.

Torrevieja er en flott by å oppholde seg , både i sommer og i hele året . Tilbudene i underholdning er utmerket og dynamisk miljø du vil nyte den muntre karakter av en stor by . Den åpne og globale natur blandet med noen omkringliggende områder, inkludert naturlig vakker som Las Lagunas de La Mata og Torrevieja. Videre vil deres endeløse hvite sandstrender og krystallklart vann gjør nyter sjøen er en hverdagslig ting for deg.

Våre leiligheter/ hus til salgs i Torrevieja har uendelige variasjoner av innhold, her blir det ditt önske som begrenser mulighetene

-Noen av dem tilbyr svømmebasseng, terrasse, aircondition og fullt utstyrt kjøkken.

Variasjonen av størrelser på eiendommene er også svært omfattende , både når det gjelder antall bad og soverom störrelse, tomt, etc...

Vi her på Barceló Real Estate er overbevist om at du lett finner den leiligheten/ eiendommen du vil ha i Torrevieja med vår bistand.

Kontakt oss i dag hvis du ønsker å kjøpe en leilighet /eiendom i Torrevieja /Costa Blanca området.

Vi vil være glade for å være til din disposisjon, vi er her for dere


17 Mar 2014

Egenskaper

AIP     AEGAI