Egenskaper
Begynne / Nyheter / Tjenester Offering

Nyheter Tjenester Offering

Tjenester Offering

Enligt en nyligen publicerad artikel , föreslår den svenska bankkoncernen Swedbank de svenskar och norrmän som köper fritidshus för att satsa på den spanska marknaden för bostadsfastigheter .

Den här artikeln förklarar att under en period på fyra år har antalet köpare i Storbritannien minskat med 65 % och tyska köpare 3 % . Däremot har antalet köpare i Norge ökade med 108 % och 138 % svenskt .

Det är inte svårt att se hur skandinavierna lockas av spanska fastigheter för sitt goda klimat , temperatur och luftkvalitet , rekommenderas för god hälsa . Dessutom ekonomierna i de skandinaviska länderna är starkare nu och priserna på spanska egendom vid kusten blir lägre , har dessa minskat till 50 % under de senaste två åren , samma som många skandinaver är fördel här bra marknad att ta fynd på Medelhavskusten .

Idag med oss har du möjlighet att köpa en av våra utmärkta egenskaper till ett fantastiskt pris .

Barcelo Real Estate är en del av ett företaget Grupo Barceló med 24 års erfarenhet inom området för fastighetstjänster , besök vår hemsida www.barcelorealestate.com och naturligtvis våra kontor i Ciudad Quesada på Costa Blanca , där vi har en utbud av bostäder av alla slag , kvalitet och pris . Kontakta oss och en kvalificerad agent hjälper dig utan förpliktelser , vara säker på att vi kommer att råda att köpa ditt drömboende på Medelhavskusten och inte oroa sig för underhåll , ändring eller hand om din egendom , vi ta hand om det åt dig så länge du vill .

I samband med den rättsliga sidan, har du muligheten til å stille med et advokatfirma som spesialiserer seg på salg av boliger, som er ansvarlig for en vellykket gjennomføring av kjøp av eiendom i Spania.


27 feb. 2014

Egenskaper

AIP     AEGAI