Barceló Real Estate
Barceló Real Estate
NYE BUILD COSTA CÁLIDA

NYE BUILD COSTA CÁLIDA

Barceló Real Estate
Egenskaper
Mer enn 20 år i Real Estate

Siste Nyheter

Nybygg Eiendom til salgs Lomas De Campoamor


Waar buitenlandse kopers van een woning in Spanje?

Wat buitenlanders te kopen onroerend goed in Spanje? En waar is de winkel? De antwoorden zijn vrij goed bekend: kopen vooral de Britten en doen aan de Spaanse kust.

De conclusie moet worden getrokken, is echter minder voor de hand, want het is nog steeds moeilijk om te beoordelen wat de effecten van 'brexit "besluit -van het Verenigd Koninkrijk om de EU te verlaten, maar zal naar verwachting invloed hebben op de industrie op een bepaalde manier vastgoedactiviteit gegenereerd door deze groep in Spanje.

Maar eerst de gegevens: in 2015, zoals gebeurt in de hele historische reeksen, de Britten leidde naar huis aankopen door buitenlanders in Spanje, met 21,34% van het totaal, die al was een opmerkelijke versterking ten opzichte van 2014, toen ze geteld met een gewicht van 16,72%, de gegevens van het College van Property Registrars.

Het is de belangrijkste in het eerste kwartaal van 2016. British Market

Die trend zette zich voort in het eerste kwartaal van dit jaar -laatste beschikbaar- officiële gegevens. De gunstige evolutie van het pond ten opzichte van de euro in het afgelopen jaar zijn geweest een van de factoren die hebben bijgedragen aan deze groei, het jaarverslag belicht registrars. Het is toch de grootste nationaliteit bijdrage in de vraag naar woningen in Spanje.

De mogelijke impact van Brexit.

De mogelijke afwezigheid van de Britse markt als gevolg van 'brexit' waar te nemen. De 'brexit' leidt tot het Verenigd Koninkrijk om een economische recessie, die het pond te devalueren en dit alles, op zijn beurt, eroderen de koopkracht van de burgers. Dit zal zeker invloed hebben op de Britse vraag. Zoals in het verleden hebben we een soortgelijk scenario ervaren. Bijvoorbeeld, in 2009 de Britse economie sterk gedaald, maar in hetzelfde jaar de Britten leidde naar huis aankopen door buitenlanders in Spanje (de 31,49%), volgens de laatste jaarboek van Registrars.

Een ander aspect van overweging is dat de dalende koopkracht van de Britse effect in zekere mate, de eigenschappen van een kleinere hoeveelheid, terwijl het zeer licht in de huizen van hogere prijzen zijn.

Steeds vaker ontstaan ze British wonen buiten het Verenigd Koninkrijk.

Een recent rapport in het Verenigd Koninkrijk zegt dat het aantal Britse burgers die willen het land te verlaten is toegenomen met 30%, Spanje is de derde bestemming van belang vandaag, na Australië en Canada. Een andere studie van de London School of Economics blijkt dat ongeveer 10% van de jongeren tussen de 18 en 25 jaar die hebben gestemd voor een verblijf in de EU rekening houden met de mogelijkheid van het leven in een ander land.

Check out de catalogus van Volkshuisvesting Nieuwbouw in Lomas de Campoamor Barceló Real Estate.

Real Estate in Barceló al meer dan 10 jaar geleden ter beschikking om onze klanten de beste woningen in Orihuela Costa, Costa Blanca en de Costa Calida te maken. Ons kantoor is onderdeel van het Barceló Groep, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector.

We werken onvermoeibaar om de beste selectie van huizen te koop nieuwbouw en secondewijzer te bieden. Onze wens is dat door ons de juiste eigenschap dat de meeste zon en de Middellandse Zee krijgen kunt vinden. Neem contact met ons vandaag....


AIP     AEGAI