Barceló Real Estate
Barceló Real Estate
NYE BUILD COSTA CÁLIDA

NYE BUILD COSTA CÁLIDA

Barceló Real Estate
Egenskaper
Mer enn 20 år i Real Estate

Siste Nyheter

Nybygg Eiendom til salgs i Vistabella Golf Orihuela


Bostadspriserna steg med 4% och uppträdda 10 fjärdedelar av ökningar

Bostadspriserna drabbats av en ökning med 4% under det tredje kvartalet 2016 jämfört med föregående år, en tiondedel ovanför den årliga ökningen under det andra kvartalet (3,9%), enligt bostadsprisindexet National Institute of statistik (INE).

Efter typ av egendom, bostäder nybyggnation priserna ökade med 7,3% jämfört med tredje kvartalet 2015, mer än en långsammare takt än föregående kvartal (8,4%) punkt, medan priset på begagnade hus tre tiondelar snabbare sin årliga tillväxten från 3,2% under andra kvartalet till 3,5%.

Prisindexet för bostäder (känd som "HPI") är en indikator kompatibel med Eurostat och kompletterar indikatorn publiceras kvartalsvis av ministeriet för offentliga arbeten. Därför är det en del av jämförelse av bostadspriserna mellan medlemsstaterna i EU.

Bolånemarknaden stimulans för fastighetsköpet.

Bolånemarknaden fortsätter att visa goda förutsättningar för låne familjer som fortsätter att minska sin inteckning, som ligger på de lägsta nivåerna sedan början av krisen. Därför har bolånemarknaden räntor som fortfarande minimal som gynnar i allmänhet, hushållen är mindre skuldsatta och har högre inkomster, två faktorer som uppmuntrar investeringar i bostäder.

ECB har meddelat att stimulans till ekonomin i form av låga räntor har ett utgångsdatum, börja att upphöra april 2017 så denna faktor förväntas förlora kraft under nästa år.

Kolla in vårt utbud av bostäder nybyggnation i Vistabella Golf i Orihuela.

Vet du Vistabella Golf urbaniseringen i Orihuela? I detta bostadsområde hittar du faciliteter såsom barer, restauranger, kaféer, apotek vakt och snart en vårdcentral. Det finns olika typer av lägenheter eller stugor där du kan välja. Kasta ut dem.

Att köpa ett hus eller annan bostad i Orihuela är mycket lätt med Barceló Real Estate. Vi är specialister på utländska kunder eftersom vi vet exakt vad deras önskemål och behov är.

Vare sig du letar efter ett hus av nybyggnation, plan eller nyckelfärdiga i Barceló Real Estate erbjuder vi en katalog med ett brett utbud av fastigheter, som vi är säker på att du kommer att tycka att du letar efter.


AIP     AEGAI