Lei Leilighet i Campoamor, Alicante
Egenskaper
Begynne / Nyheter / Lei Leilighet i Campoamor, Alicante

Nyheter Lei Leilighet i Campoamor, Alicante

Lei Leilighet i Campoamor, Alicante

Fortsatt ikke sikker på hvor du skal tilbringe ferien? Velg leie en leilighet i Campoamor, Alicante. Du vil ikke angre.

Nyt en fantastisk leilighet for mye mindre enn du tror. I Barceló Eiendom tiden har vi store leiligheter til leie i det vakre området Campoamor. Dette er den Residential Vistasal, et kompleks bestående av leiligheter med flott utsikt over ekte drøm på Middelhavet.

Fra bolig kan du bla til de lokale strendene innen minutter med bil og raskt nå andre steder av interesse som La Zenia Boulevard eller Murcia flyplass. Tjenester og underholdnings rundt bygningen er mange og omfatter mange barer, restauranter, supermarkeder, medisinske sentre, etc.

På den annen side, variasjonen av soverom og størrelsen er stor, så vi er overbevist om at enkelt kan finne den ideelle leiligheten for deg og din familie ferie fra vårt tilbud i Campoamor. Blant de ekstra som har disse leilighetene, bør det understrekes installasjon av air condition, fullt utstyrt kjøkken, heis, terrasse, felles svømmebasseng og underjordisk parkering blant andre.

En av de viktigste funksjonene i Campoamor er den høye kvaliteten på sine strender, blant dem er Playa de La Glea, Playa de Barranco Rubio og Aguamarina. I tillegg Campoamor er en del av Sierra Escalona, et naturområde som anses spas (Special Protection Area).

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du ønsker å leie en leilighet i Campoamor, Alicante.


24 Jul 2014

Egenskaper

AIP     AEGAI