Spania vil bli den tredje EU-land der boligprisene vil
Egenskaper
Begynne / Nyheter / Spania vil bli den tredje EU-land der boligprisene vil stige ytterligere frem mot 2017.

Nyheter Spania vil bli den tredje EU-land der boligprisene vil stige ytterligere frem mot 2017.

Spania vil bli den tredje EU-land der boligprisene vil stige ytterligere frem mot 2017.

Journal "El Economista", 18/02/2016

  • Kommisjonen forventer en økning på 6% i to år, bak Irland og Malta.
  • Belgia, Frankrike, Bulgaria og Hellas registrert prisfall.
  • Spania og Irland, to av de europeiske landene som led mest fra sprengning av bolig boble, vil se igjen stigende boligprisene i årene som kommer.

    Dette indikeres av vinter estimater av EU-kommisjonen, som forventer en økning i eiendomspriser på 6,5% frem til 2017 når det gjelder Irland og 6% i tilfelle av Spania i samme periode. Malta, med en økning på 6% fullfører også på pallen.

    Selv om boligprisene vil komme seg, konstaterer EU at lånet tas ut for kjøp av bolig har fortsatt å falle av i 2015, som i Latvia, Ungarn, Portugal, Irland og Hellas. I den spanske fall nedgangen i 2015 er rundt 4%, bare å være mindre enn for Latvia og Ungarn.

    På motsatt side er Hellas, der EU forventer et ytterligere fall i boligprisene, i dette tilfellet 1,5%. Hellas er, ifølge rapporten fra Kommisjonen, unntaket til forbedring av forholdene for boliger finansiering som har skjedd i Europa i 2015. I henhold til EU, er årsaken til denne forbedringen i finansierings- oppgangen i prisen på murstein og bare Hellas som er igjen til side. I de fleste land, begynte forbedring i 2014, men land som manglet, Kroatia, Litauen og Italia, gjort mer fleksible dens vilkår i 2015.


    18 Feb 2016

    Egenskaper

    AIP     AEGAI