Videresalg » Radhus » Benimar » Benim
Egenskaper

VAKKER HALVFRI VILLA MED 3 Soverom og 2 bad

Ref.:BRE-CL03
70m2 <180m2 3 2 Samfunnet Privat
139.900€
Informera prisfall
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 70m2
Plott: 180m2
Lager du mat: 1
Energi~~POS=TRUNC: Igang
Byggeår: 2004
Avstand til strand: 8 Km.
Avstand til flyplass: 40 Km.
Avstand til fritid: 0.3 Km.
Avstand til golfbane: 2 Km.
Solarium
Klimaanlegg
Felles svømmebasseng
Nær fasiliteter
Markiser
Innebygde garderober
Fullt flislagt tomt
Privat parkeringsplass
Perfekt tilstand
Nær golfbane
god situasjon
Energi~~POS=TRUNC
Igang

Vi er glade for å presentere dette topphus i blå stil i Benimar!

Villaen ligger på en stor, flislagt hjørntomt med mye privatliv, gateparkering, en stor bod, forhage og en utvidet terrasse med markise for soling.

Stuen og soveområdet strekker seg over en etasje og består av: en åpen stue / spisestue med klimaanlegg, et velutstyrt kjøkken med god lagringsplass og arbeidsplass, 2 gjesterom (begge med klimaanlegg og innebygde garderober), et stort familiebad og en vakkert hovedsoverom med air condition, garderober og eget bad.

I begynnelsen av stuen er det en sentral terrasse hvor eierne har malt og malt veggene på nytt og montert et uttrekkbart tak. På denne måten fungerer dette rommet nå som en lufttett formell spisestue i vintermånedene og utendørs. Avslappingsområde i sommermånedene ... Det er også et vaskerom og bod.

En utvendig trapp fører til et stort solfylt solarium som gir fantastisk utsikt over området og de omkringliggende fjellene. Det er god plass for underholdning og soling, samt et stort tårnlagringsplass som kan brukes som hjemmekontor / midlertidig soverom for å besøke venner eller familie.

Fellesbassenget er bare noen få dører nede og helt lukket.

Eiendommen ligger ideelt til i gangavstand fra de nærliggende kjøpesentrene og byene Benijofar og Rojales, hvor det er et bredt utvalg av spanske og internasjonale restauranter, cocktailbarer, tapasbarer, butikker, supermarkeder, veterinærer, frisører og jernvareforretninger. gir. , medisinske sentre, bakerier og mye mer!

Denne vakre tomannsboligen til salgs i Benimar tilbys delvis møblert (med forbehold om tilbudet) og er egnet for både ferie og permanent opphold.

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 119.815 GBP
  • Russiske rubelen: 119.815 RUB
  • Sveitsiske franc: 136.808 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.086.156 CNY
  • Dollar: 149.889 USD
  • Svenske kroner: 1.637.557 SEK
  • Den norske kronen: 1.650.750 NOK
Kontakt av Whatsapp

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI