Barceló Real Estate
Barceló Real Estate
NYE BUILD COSTA CÁLIDA

NYE BUILD COSTA CÁLIDA

Barceló Real Estate
Egenskaper
Mer enn 20 år i Real Estate

Siste Nyheter

Chalets kjøpe Nybygg i Torrevieja Costa Blanca


Chalets kjøpe Nybygg i Torrevieja Costa Blanca

Komplet Guide til at købe din ejendom off plan

Når du køber en bolig i Middelhavet, en af de mest populære muligheder er at købe off planen. I årevis boligbyggeriet blev stoppet på grund af den økonomiske krise. Heldigvis på Costa Blanca og Costa Calida, denne situation er bag os, og i øjeblikket regionen tilbyder en række kampagner, der sælges før selv at blive bygget. Og det er, at fordelene ved at købe off plan er kendt.

Katalog huse Barceló Real Estate har et stort antal nye udviklinger, som også kan købes off plan, i regionen Costa Blanca og Costa Calida. Barceló Real Estate er en del af Barceló Group, et firma med over 20 års erfaring i fast ejendom.

I betragtning af vores erfaring, vil denne artikel give dig et par tips til at hjælpe dig med at undgå problemer, når du køber dit hjem planen.

Design dit fremtidige hjem til dine behov

Det er mere og mere almindeligt for udviklere til at tilbyde fremtidige ejere af huset muligheden for at indføre større ændringer. Det er tid til at tænke samle flere rum i huset eller ændre materialer ved nogle af de højeste kvalitet. Spild ikke den eneste chance, de tilbyder at personliggøre dit hjem som muligt.

Det kræver, at alle oplysninger, som du har ret

Det vil være vigtigt at få følgende oplysninger:

· Fuld identifikation af promotoren og hans NIF at kontrollere, for eksempel, som faktisk er registreret i handelsregistret.

· De planer for vores fremtidige hjem, samt deres nøjagtige placering inden for fremme

· Listen over funktioner (som bør detalje anvendte materialer)

· Den pris, betaling og leveringsdato.

Hvis du giver penge før huset er færdigt ...

Det kræver bevis, der viser:

· Betalt Beløbet til udviklere

· Den bankkonto, som posten blev lavet. Denne konto bør kun forbundet kun til opførelsen af projektet.

Du skal også sørge for, at bygherren har en bankgaranti eller forsikringsgaranti dig en tilbagebetaling af de udbetalte beløb plus renter, hvis dit hjem ikke får at være konstrueret eller dens konstruktion er forsinket.

Hvis du tænker på at købe en ejendom nær kysten i Spanien, skal du kontakte Barceló Real Estate. Vi vil være glade for at være på din tjeneste at give din drømmebolig på Costa Blanca.


AIP     AEGAI