Eigenschaften
Anfang / Nachrichten / Mieten Ferienwohnung in Campoamor, Alicante

Nachrichten Mieten Ferienwohnung in Campoamor, Alicante

Mieten Ferienwohnung in Campoamor, Alicante

Nog steeds niet zeker waar uw vakantie door te brengen? Kies het huren van een vakantiewoning in Campoamor, Alicante. U zult er geen spijt van.

Geniet van een prachtig appartement voor veel minder dan je zou denken. In Barceló Real Estate dit moment hebben we veel appartementen te huur in de prachtige omgeving van Campoamor. Dit is de Residential Vistasal, een complex dat bestaat uit appartementen met een prachtig uitzicht op echte droom aan de Middellandse Zee.

Vanuit de woningen kunt u terecht bij de plaatselijke stranden binnen enkele minuten met de auto te gaan en snel te bereiken andere bezienswaardigheden zoals La Zenia Boulevard of de luchthaven van Murcia. Diensten en uitgaansgelegenheden rondom het gebouw zijn talrijk en omvatten vele bars, restaurants, supermarkten, medische centra, etc.

Aan de andere kant, de verscheidenheid van de slaapkamers en de grootte is groot, dus we zijn ervan overtuigd dat gemakkelijk kunnen vinden van de ideale woning voor u en uw gezin vakantie van ons aanbod in Campoamor. Onder de extra's die deze appartementen hebben, moet worden benadrukt de installatie van airconditioning, een volledig uitgeruste keuken, lift, terras, gemeenschappelijk zwembad en een ondergrondse parkeergarage onder anderen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Campoamor is de hoge kwaliteit van de stranden, waaronder de Playa de La Glea, Playa de Barranco Rubio en Aguamarina. Daarnaast Campoamor maakt deel uit van de Sierra Escalona, een natuurgebied als SBZ (speciale beschermingszone).

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als u wilt huren van een vakantiewoning in Campoamor, Alicante....


24 Jul 2014

Eigenschaften

AIP     AEGAI